PRIVACY POLICY & COOKIES

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και προστατεύονται από τη διακυβέρνηση της σχετικής ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και αυτών των Όρων.

Για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ενδέχεται να σας ζητηθεί να μας δώσετε προσωπικά στοιχεία όπως το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κλπ. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται από τους χρήστες / επισκέπτες μας προορίζονται αποκλειστικά για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και ενδέχεται να μην χρησιμοποιούνται από τρίτους χωρίς να συμμορφώνονται με τους ισχύοντες νόμους. Τα δεδομένα που ζητά το pennychristidi.com περιορίζονται στις πληροφορίες που απαιτούνται για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος του και την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρονται για την καλύτερη εξυπηρέτησή του σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς και ο Νόμος 3471/2006 για την προστασία των δεδομένων στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως εφαρμόζονται κάθε φορά.

 

Η pennychristidi.com μπορεί να συλλέγει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών / επισκεπτών του παρόντος ιστότοπου μόνο εάν τα παραπάνω στοιχεία παρέχονται από τα ενδιαφερόμενα μέρη εθελοντικά για τους ακόλουθους σκοπούς:

   • για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγονται από χρήστες / επισκέπτες μέσω αυτής της ιστοσελίδας (π.χ., μάρκετινγκ, πληροφορίες για νέα προϊόντα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κ.λπ.).

  • για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών / επισκεπτών.

  • για τη συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες σχετικά με την ανατροφοδότηση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει το pennychristidi.com και τη βελτίωσή τους με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν.

  • να ενημερώνει τους χρήστες / επισκέπτες σχετικά με τα νέα προϊόντα pennychristidi.com μετά τη συγκατάθεσή τους.

  • να ενημερώνει τους χρήστες / επισκέπτες σχετικά με τις προσφορές του pennychristidi.com με τη συγκατάθεσή τους.

  • για διαφημιστικούς λόγους

  • για λόγους μάρκετινγκ και επικοινωνίας με χρήστες / επισκέπτες, με τη συγκατάθεσή τους.

  • να βελτιώσετε την αναγνωριστικότητα του pennychristidi.com

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από χρήστες / επισκέπτες αυτού του ιστότοπου μπορούν να συλλέγονται από το αρχείο pennychristidi.com, το οποίο αποθηκεύεται και επεξεργάζεται για το σκοπό αυτό.

Ο ιδιοκτήτης και το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συγκεντρώθηκαν με τον παραπάνω τρόπο και το αρχείο που δημιουργήθηκε για αυτούς τους σκοπούς θα είναι στο εγγεγραμμένο γραφείο του οποίου θα εγκατασταθεί το παραπάνω αρχείο.

Ο παραλήπτης των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από τους χρήστες / επισκέπτες αυτού του ιστότοπου είναι μόνο το pennychristidi.com, ο οποίος μπορεί να τα μεταφέρει σε συνεργαζόμενες εταιρείες με σκοπό τη λειτουργική και μηχανογραφική εξυπηρέτηση των συναλλαγών τους με αυτούς τους χρήστες / επισκέπτες, καθώς και για στατιστικούς και ιστορικούς λόγους. Εάν ο χρήστης / επισκέπτης έχει ολοκληρώσει το σχετικό πεδίο και έχει συναινέσει στην αποστολή του ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού, το pennychristidi.com μπορεί, αφού ενημερώσει τον χρήστη / επισκέπτη, να κοινοποιήσει τα προσωπικά του δεδομένα σε τρίτους για τη διαφημιστική προβολή των προϊόντων τους καθώς και σε εταιρείες που διεξάγουν έρευνες αγοράς ή άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Οι χρήστες / επισκέπτες που έχουν κοινοποιήσει τα προσωπικά τους δεδομένα στο pennychristidi.com έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τους αφορούν είναι στην κατοχή του pennychristidi.com.

  • Το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με (α) όλα τα προσωπικά δεδομένα που τα αφορούν και την προέλευσή τους. β) τους σκοπούς της επεξεργασίας · γ) τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών · (δ) την εξέλιξη της επεξεργασίας κατά το χρόνο την αυτοματοποιημένη λογική επεξεργασίας, ε) ενδεχομένως, τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον αποκλεισμό δεδομένων των οποίων η επεξεργασία δεν συμμορφώνεται με τις διατάξεις του νόμου · 2472/1997.

  • Το δικαίωμα να αντιταχθεί στην επεξεργασία δεδομένων που τους αφορούν.

  • Το δικαίωμα προσωρινής δικαστικής προστασίας.

  • Η συγκατάθεση των συμμετεχόντων στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή, αλλά χωρίς αναδρομική ισχύ.

Το pennychristidi.com συμμορφώνεται με όλες τις εκ του νόμου υποχρεώσεις του. Το θέμα των προσωπικών δεδομένων έχει το δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή την αποστολή του πιο πάνω ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού προώθησης από το pennychristidi.com. Για να ασκήσει το δικαίωμα ένστασης που προβλέπεται από τον Ν. 2472/1997, το υποκείμενο των δεδομένων πρέπει να ζητήσει γραπτώς από τον υπεύθυνο επεξεργασίας συγκεκριμένη ενέργεια, όπως τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν, την προσωρινή μη χρησιμοποίησή τους, τη δέσμευσή τους , μη μετάδοση ή διαγραφή.

Εάν ο χρήστης / επισκέπτης ο ίδιος αποκαλύψει εθελοντικά τα προσωπικά ή ευαίσθητα δεδομένα του μέσω αυτού του ιστότοπου απευθείας σε τρίτους, εναπόκειται στον χρήστη να διερευνήσει τους όρους αυτής της προστασίας δεδομένων από αυτά τα τρίτα μέρη. Ο χρήστης / επισκέπτης αποδέχεται ότι το pennychristidi.com δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτές τις αποκαλύψεις και για την επακόλουθη χρήση αυτών των δεδομένων από άλλα πρόσωπα. Ομοίως, το pennychristidi.com δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε αποκάλυψη από τους χρήστες / επισκέπτες αυτού του ιστότοπου προσωπικών και / ή ευαίσθητων δεδομένων τρίτων μέσω του ιστότοπου χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του υποκειμένου δεδομένων.

 

Κάθε χρήστης / επισκέπτης εγγυάται την ακρίβεια και την αυθεντικότητα των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν και την υποβολή του στο pennychristidi.com, καθώς και το δικαίωμά του να υποβάλλει τα δεδομένα αυτά.

 

Το pennychristidi.com αντιτίθεται στη συλλογή προσωπικών δεδομένων ανηλίκων και η πολιτική του δεν είναι η συλλογή ή επεξεργασία δεδομένων αυτών των ατόμων.

Cookies

Το pennychristidi.com χρησιμοποιεί cookies για την παρακολούθηση ορισμένων πτυχών του ιστότοπου, για την ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών και για τη διαφήμιση. Τα cookies μας βοηθούν να συλλέγουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μετρήσουμε την απόδοση του δικτυακού μας τόπου, να βελτιώσουμε και να ενημερώσουμε το περιεχόμενό του και να το προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των χρηστών μας. Κανένα από τα αρχεία cookie που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπό μας δεν συλλέγει πληροφορίες που σας ταυτοποιούν προσωπικά.

Σεβόμαστε βαθιά τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν τα αποκαλύπτουμε σε τρίτους. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των φυλλομετρητών σας ώστε να απενεργοποιήσετε τα cookies, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι λειτουργίες του ιστοτόπου μας θα λειτουργούν σωστά. Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με την εγκατάστασή τους.

 

Παναγιώτα Χρηστίδη

Χαβρίου 5

1ος Όροφος

Αθήνα, 10562 

Ελλάδα

Τηλέφωνο: +306947826568

Email: pennychristidi@yahoo.gr

Website: www.pennychristidi.com

 

 

 

 

 

Personal data of our users are collected, used and protected by under the governance of the relevant Greek and European legislation and these Terms.

In order to provide you the best service possible, you might be asked to provide us, personal information such as your name, telephone number, e-mail etc. Personal data declared by our users / visitors is intended solely to ensure the operation of the respective service and are may not be used by third parties without complying with the applicable laws. The data requested by pennychristidi.com is limited to the information necessary for the operation of its online store and the provision of the services offered in order to optimally serve it in accordance with the provisions of Law 2472 / 1997 on the protection of personal data, as well as Law 3471/2006 concerning the protection of data in the context of electronic commerce, as they apply each time.

pennychristidi.com may collect, store and process personal data of users / visitors of this site only if the above data is provided by interested parties voluntarily for the following purposes:

  • for the provision of services chosen by users / visitors through this website (eg. marketing, information for new products, participation in competitions, etc.).

  • for providing better service to users / visitors.

  • for collecting feedback from users about feedback on the products and services offered by pennychristidi.com and their improvement based on the information gathered.

  • to inform users / visitors about new pennychristidi.com products after their consent.

  • to inform users / visitors about pennychristidi.com offers, as well as for any tenders, with their consent.

  • for promotional reasons

  • for marketing reasons and communication with users / visitors, with their consent.

  • to improve the awareness of pennychristidi.com.

 

Personal data voluntarily provided by users / visitors of this site may be collected by the pennychristidi.com Archive, stored and processed by it for the purpose in question.

The owner and person responsible for processing the personal data gathered in the above manner and the file created for these purposes will be pennychristidi.com at whose registered office the above file will be installed.

The recipient of the personal data provided by the users / visitors of this site is only pennychristidi.com, which may transfer them to affiliated companies for the purpose of functional and computerized service of its dealings with such users / visitors , as well as for statistical and historical reasons. If the user / visitor has completed the relevant field and has consented to sending him information and promotional material, pennychristidi.com may, after informing the user / visitor, communicate his / her personal data to third parties for the advertising promotion of the products they offer, as well as to companies conducting market research or other similar activity.

 

The users / visitors who have communicated their personal data to pennychristidi.com have the following rights:

  • The right of access to the data concerning them is in the possession of pennychristidi.com.

  • The right to information on (a) all personal data concerning them and their origin; (b) the purposes of the processing; (c) the recipients or categories of recipients; the evolution of the processing at the time (d) the automated processing logic; (e) where appropriate, the correction, deletion or blocking of data whose processing does not comply with the provisions of the law; 2472/1997.

  • The right to object to the processing of data concerning them.

  • The right to temporary judicial protection.

  • The consent of the participants to the collection and processing of their personal data may be revoked at any time, but without retroactive effect.

 

pennychristidi.com complies with all its statutory obligations. The subject of personal data has the right to request at any time the sending of the above informational and promotional-promotional material from pennychristidi.com. In order to exercise the right of objection provided by Law 2472/1997, the data subject must request in writing from the Controller a specific action, such as the correction of the personal data concerning him / her, their temporary non-utilization, their commitment , non-transmission, or deletion.

 

If the user / visitor himself voluntarily discloses his / her personal or sensitive data through this site directly to third parties, it is for the user to investigate the terms of such data protection by those third parties. The user / visitor accepts that pennychristidi.com has no responsibility for such disclosures and for the subsequent use of such data by other persons. Similarly, pennychristidi.com bears no responsibility for any disclosure by users / visitors of this site of personal and / or sensitive third party data through the site without the prior consent of the data subject.

 

Each user / visitor guarantees the accuracy and authenticity of the personal data concerning him / her and submitting it to

pennychristidi.com as well as his / her right to submit such data.

 

pennychristidi.com opposes the collection of personal data of minors and its policy is not to collect or process data of these persons.

 

 

Cookies

pennychristidi.com uses cookies in order to monitor certain aspects of the website, to enhance user experience and for advertising. Cookies help us collect all the information necessary to measure the performance of our website, improve and update its content and adjust it to the demands and needs of our users. None of the cookie files used by our website collects information that identifies you personally.

We deeply respect your personal data and do not disclose them to third parties. You can change your browsers settings as to disable cookies, however, in this case, we cannot guaranty that all of our website’s functionalities will be working properly. If you use our website without disabling cookies, we will assume that you consent to their installation.

Panagiota Christidi

5 Chavriou Street

1st Floor

10562 Athens

Greece

Phone: +306947826568

Email: pennychristidi@yahoo.gr

Website: www.pennychristidi.com

Penny Christidi
Help

Copyright © 2011-2019 by PENNY CHRISTIDI

OFFLINE PAYMENTS ONLY FOR ORDERS IN GREECE (2-3 days) & CYPRUS (3-5 days)THROUGH GEN.TAXIDROMIKI
EASY RETURNS & REFUNDS