PRIVACY POLICY & COOKIES

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και προστατεύονται από τη διακυβέρνηση της σχετικής ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και αυτών των Όρων.

Για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ενδέχεται να σας ζητηθεί να μας δώσετε προσωπικά στοιχεία όπως το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κλπ. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται από τους χρήστες / επισκέπτες μας προορίζονται αποκλειστικά για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και ενδέχεται να μην χρησιμοποιούνται από τρίτους χωρίς να συμμορφώνονται με τους ισχύοντες νόμους. Τα δεδομένα που ζητά το pennychristidi.com περιορίζονται στις πληροφορίες που απαιτούνται για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος του και την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρονται για την καλύτερη εξυπηρέτησή του σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς και ο Νόμος 3471/2006 για την προστασία των δεδομένων στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως εφαρμόζονται κάθε φορά.

 

Η pennychristidi.com μπορεί να συλλέγει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών / επισκεπτών του παρόντος ιστότοπου μόνο εάν τα παραπάνω στοιχεία παρέχονται από τα ενδιαφερόμενα μέρη εθελοντικά για τους ακόλουθους σκοπούς:

   • για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγονται από χρήστες / επισκέπτες μέσω αυτής της ιστοσελίδας (π.χ., μάρκετινγκ, πληροφορίες για νέα προϊόντα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κ.λπ.).

  • για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών / επισκεπτών.

  • για τη συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες σχετικά με την ανατροφοδότηση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει το pennychristidi.com και τη βελτίωσή τους με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν.

  • να ενημερώνει τους χρήστες / επισκέπτες σχετικά με τα νέα προϊόντα pennychristidi.com μετά τη συγκατάθεσή τους.

  • να ενημερώνει τους χρήστες / επισκέπτες σχετικά με τις προσφορές του pennychristidi.com με τη συγκατάθεσή τους.

  • για διαφημιστικούς λόγους

  • για λόγους μάρκετινγκ και επικοινωνίας με χρήστες / επισκέπτες, με τη συγκατάθεσή τους.

  • να βελτιώσετε την αναγνωριστικότητα του pennychristidi.com

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από χρήστες / επισκέπτες αυτού του ιστότοπου μπορούν να συλλέγονται από το αρχείο pennychristidi.com, το οποίο αποθηκεύεται και επεξεργάζεται για το σκοπό αυτό.

Ο ιδιοκτήτης και το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συγκεντρώθηκαν με τον παραπάνω τρόπο και το αρχείο που δημιουργήθηκε για αυτούς τους σκοπούς θα είναι στο εγγεγραμμένο γραφείο του οποίου θα εγκατασταθεί το παραπάνω αρχείο.

Ο παραλήπτης των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από τους χρήστες / επισκέπτες αυτού του ιστότοπου είναι μόνο το pennychristidi.com, ο οποίος μπορεί να τα μεταφέρει σε συνεργαζόμενες εταιρείες με σκοπό τη λειτουργική και μηχανογραφική εξυπηρέτηση των συναλλαγών τους με αυτούς τους χρήστες / επισκέπτες, καθώς και για στατιστικούς και ιστορικούς λόγους. Εάν ο χρήστης / επισκέπτης έχει ολοκληρώσει το σχετικό πεδίο και έχει συναινέσει στην αποστολή του ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού, το pennychristidi.com μπορεί, αφού ενημερώσει τον χρήστη / επισκέπτη, να κοινοποιήσει τα προσωπικά του δεδομένα σε τρίτους για τη διαφημιστική προβολή των προϊόντων τους καθώς και σε εταιρείες που διεξάγουν έρευνες αγοράς ή άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Οι χρήστες / επισκέπτες που έχουν κοινοποιήσει τα προσωπικά τους δεδομένα στο pennychristidi.com έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τους αφορούν είναι στην κατοχή του pennychristidi.com.

  • Το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με (α) όλα τα προσωπικά δεδομένα που τα αφορούν και την προέλευσή τους. β) τους σκοπούς της επεξεργασίας · γ) τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών · (δ) την εξέλιξη της επεξεργασίας κατά το χρόνο την αυτοματοποιημένη λογική επεξεργασίας, ε) ενδεχομένως, τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον αποκλεισμό δεδομένων των οποίων η επεξεργασία δεν συμμορφώνεται με τις διατάξεις του νόμου · 2472/1997.

  • Το δικαίωμα να αντιταχθεί στην επεξεργασία δεδομένων που τους αφορούν.

  • Το δικαίωμα προσωρινής δικαστικής προστασίας.

  • Η συγκατάθεση των συμμετεχόντων στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή, αλλά χωρίς αναδρομική ισχύ.

Το pennychristidi.com συμμορφώνεται με όλες τις εκ του νόμου υποχρεώσεις του. Το θέμα των προσωπικών δεδομένων έχει το δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή την αποστολή του πιο πάνω ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού προώθησης από το pennychristidi.com. Για να ασκήσει το δικαίωμα ένστασης που προβλέπεται από τον Ν. 2472/1997, το υποκείμενο των δεδομένων πρέπει να ζητήσει γραπτώς από τον υπεύθυνο επεξεργασίας συγκεκριμένη ενέργεια, όπως τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν, την προσωρινή μη χρησιμοποίησή τους, τη δέσμευσή τους , μη μετάδοση ή διαγραφή.

Εάν ο χρήστης / επισκέπτης ο ίδιος αποκαλύψει εθελοντικά τα προσωπικά ή ευαίσθητα δεδομένα του μέσω αυτού του ιστότοπου απευθείας σε τρίτους, εναπόκειται στον χρήστη να διερευνήσει τους όρους αυτής της προστασίας δεδομένων από αυτά τα τρίτα μέρη. Ο χρήστης / επισκέπτης αποδέχεται ότι το pennychristidi.com δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτές τις αποκαλύψεις και για την επακόλουθη χρήση αυτών των δεδομένων από άλλα πρόσωπα. Ομοίως, το pennychristidi.com δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε αποκάλυψη από τους χρήστες / επισκέπτες αυτού του ιστότοπου προσωπικών και / ή ευαίσθητων δεδομένων τρίτων μέσω του ιστότοπου χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του υποκειμένου δεδομένων.

 

Κάθε χρήστης / επισκέπτης εγγυάται την ακρίβεια και την αυθεντικότητα των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν και την υποβολή του στο pennychristidi.com, καθώς και το δικαίωμά του να υποβάλλει τα δεδομένα αυτά.

 

Το pennychristidi.com αντιτίθεται στη συλλογή προσωπικών δεδομένων ανηλίκων και η πολιτική του δεν είναι η συλλογή ή επεξεργασία δεδομένων αυτών των ατόμων.

Cookies

Το pennychristidi.com χρησιμοποιεί cookies για την παρακολούθηση ορισμένων πτυχών του ιστότοπου, για την ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών και για τη διαφήμιση. Τα cookies μας βοηθούν να συλλέγουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μετρήσουμε την απόδοση του δικτυακού μας τόπου, να βελτιώσουμε και να ενημερώσουμε το περιεχόμενό του και να το προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των χρηστών μας. Κανένα από τα αρχεία cookie που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπό μας δεν συλλέγει πληροφορίες που σας ταυτοποιούν προσωπικά.

Σεβόμαστε βαθιά τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν τα αποκαλύπτουμε σε τρίτους. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των φυλλομετρητών σας ώστε να απενεργοποιήσετε τα cookies, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι λειτουργίες του ιστοτόπου μας θα λειτουργούν σωστά. Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με την εγκατάστασή τους.

 

Παναγιώτα Χρηστίδη

Χαβρίου 5

1ος Όροφος

Αθήνα, 10562 

Ελλάδα

Τηλέφωνο: +306947826568

Email: pennychristidi@yahoo.gr

Website: www.pennychristidi.com

 

 

Εξυπηρέτηση Πελατών
penny2.png

Copyright © 2011-2020 by PENNY CHRISTIDI